دیساکاریدها؛ ترکیبهای ساده اما مهم در تغذیه ورزشی
در این فصل به نکات زیر پرداخته خواهد شد:
دیساکارید چیست و چگونه تشکیل میشود؟
معرفی انواع دیساکاریدهای رایج: ساکارز، لاکتوز، مالتوز
نقش دیساکاریدها در رژیم ورزشی
اثرات هضم سریع این قندها بر سطح انرژی و انسولین
حساسیتها و مشکلات گوارشی مرتبط با لاکتوز
در قسمت های بعدی با من همراه باشید تا پاسخ های این سوالات را پیدا کنید:
آیا دیساکاریدها برای همه ورزشکاران مناسباند؟
چه زمانی مصرف این قندها بیشترین بازده را دارد؟
تفاوت دیساکاریدها با مونوساکاریدها در مصرف ورزشی
مثالهایی از منابع غذایی حاوی دیساکارید
قسمت قبلی و بعدی:
رادیو تغذیه | اپیزود سوم: آشنایی با مونوساکاریدها، سادهترین نوع کربوهیدراتها
الیگوساکاریدها، پلیساکاریدها، فیبر و نشاسته | رادیو تغذیه فصل کربوهیدرات اپیزود ۴

دیدگاه خود را بنویسید